2020-2021 Güz dönemine ait Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Başvuru Koşulları, Gerekli Belgeler ve Kontenjanlar

• Fen-Edebiyat Fakültesi
    • Çeviribilim

Not
      1. Adayın YÖK tarafından ilan edilen Yurt Dışından Öğrenci kabulüne İlişkin Esaslar kapsamında belirtilen aday olma koşullarını sağlaması gerekir.
      2. Başvurularla ilgili değerlendirme "Boğaziçi Üniversitesi Lisans Programlarına Yurtdışından Öğrenci Başvuru, Kabul ve Kayıt Yönergesi" nin ilgili maddesi uyarınca yapılır.
      3. Başvuru sonrası yapılacak işlemlerle ilgili süreci takip etmek adayların sorumluluğundadır. Adaylara bireysel olarak geri dönüş yapılmayacaktır.
    • Felsefe

• Fizik

• Tarih

SAT

“Math” testinde 40 üzerinden en az 35.5 puan, “Math” ve “Reading” testlerinde 80 üzerinden en az 65 toplam puan.

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    • İşletme

• Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

• Mühendislik Fakültesi